Posted inActualitatea

AUTENTIC DIN INIMA GRECIEI – Greek Agora Geórgios – Bacau.NET

AUTENTIC DIN INIMA GRECIEI – Greek Agora Geórgios – Bacau.NET

  • Unicul magazin grecesc din Bacău
  • Printre puținele magazine cu specific din țară, care vă oferă produse direct din Grecia, de la producatori locali
  • Str. Energiei 32 BACĂU

Zeus a coborât de pe muntele Olimp și a lăsat cadou băcăuanilor un colț autentic de Grecie. Un magazin extraordinar, o Agora autentică pe strada Energiei, nr. 32 din Bacău.

Sub albastrul elen, Greek Agora Geórgios, vei găsi o bucățică din însorita Grecie. Este primul si singurul magazin din Bacău dedicat exclusiv produselor grecești, iar locatia ofera o experiență culinară autentică, plină de aromele și savoarea elenă.

Irina, fondatoarea magazinului Greek Agora Geórgios, a cultivat în timp o pasiune pentru Grecia și s-a incăpățânat să deschidă un magazin fix ca în locurile pe care le îndrăgește cu atâta pasiune:

„A fost un vis! Mi-am dorit atât de mult să am acces oricând la produsele grecești de calitate încât nu am mai avut liniște până nu mi-am împlinit această dorință. Ce să vă spun.. Energia și modul de viață al grecilor a reușit să ne modeleze și nouă standardul și concepția asupra vieții de zi cu zi. Și, pentru că un concediu în superba Grecie este atât de scurt, ne-am gândit să aducem o parte din Grecia ACASĂ, la Bacău.”

Magazinul nu este doar un loc pentru cumpărături ci o destinație pentru cei care își doresc să experimenteze arome autentice și să descopere produse rare și deosebite. De la ulei de măsline extravirgin, presat la rece, filtrat sau nefiltrat, până la soiuri variate de măsline, oferite direct din plantațiile fermierilor locali din Grecia, brânzeturi, fructe și chiar renumitele vinuri specifice acestor tărâmuri, fiecare produs spune o poveste despre tradiție și pasiunea culinară a acestei țări.

 » Citește toată știrea aici…